ACTIVITATS SOM 10 i 17 DESEMBRE 2022

Durant aquest mes de desembre tindrem diverses activitats obertes a tothom. Us esperam !!

- Ens plau convidar-vos a l’acte de presentació del calendari 2023 de la nostra entitat, que tindrà lloc el proper dissabte dia 10 de desembre a les 20h al Cercle Artístic de Ciutadella.

La Societat Ornitològica de Menorca – SOM, en la nostra tasca per millorar en la conservació dels ocells a l’illa de Menorca, ha editat un calendari per l’any 2023. Aquest calendari ha estat realitzat a partir del II Concurs de Fotografia d’Ocells JJ Carreras.

 

presentacio calendari som 2023

 

- Per altre part, el pròxim dissabte dia 17 de desembre us convidem a venir a l’excursió ornitològica per a tot tipus de públic, que farem al voltant de la Cala Sant Esteve del municipi de Es Castell. La sortida està prevista a les 9h del matí des de l’aparcament superior de la Cala Sant Esteve amb una durada prevista de tot el matí en funció de la meteorologia i sobretot de la vostra participació. Recordar dur calçat i roba adequats, aigua, moltes ganes de passar un matí amb nosaltres i anirà bé si duis uns prismàtics i/o alguna guia d’identificació d’ocells.

Per motius d’organització i previsió d’assistència, agrairem feu inscripció prèvia al correu: informacio.som@menorcasom.org

excursio 17_desembre

 

Print Friendly, PDF & Email
Societat Ornitològica de Menorca SOM
Sobre l'autor

Deixa el teu comentari