Propera excursió per la costa sud de Ciutadella

20130227Bon dia a tots i totes,

Amb nota us volem anunciar i convidar a la propera excursió ornitològica de la SOM que tindrà lloc el proper diumenge dia 3 de març.

En aquest cas la ruta programada serà per la costa sud de Ciutadella, concretament per les platges i penyals de Macarella, Macarelleta, Cala en Turqueta i es Talaier, pujant a dinar fins a la mateixa talaia. Intentarem mostrar els ocells de bosc que trobam en aquesta època, a més dels rapinyaires típics de l’illa de Menorca (Miloca, milà, soter, xòric). Fins i tot en algun tram de penyal serà possible de veure alguna espècie d’au marina com són les badritges grossa i/o petita.

Com sempre heu de dur el dinar i beure propi de cadascú, bon calçat i si teniu prismàtics, també.
Per tant, els horaris de les trobades seran a Ciutadella a les 09:45 h. a l’aparcament del poliesportiu i piscina, i a Maó a les 09:00 h com sempre a la colàrsega del port de Maó, on hi havia el rellotge de sol.
Esperam que aquesta proposta us agradi i que tingueu genes de compartir amb nosaltres aquesta excursió aquest proper diumenge, per gaudir de la natura, el paissatge i els ocells de l’illa.

Salut i fins diumenge,

Print Friendly, PDF & Email
Avatar
Sobre l'autor

Deixa el teu comentari