Fall del Jurat i entrega de premis del Concurs de Fotografia d’Ocells 2019 “Juan José Carreras”

Aquest matí a tingut lloc l’acte d’entrega de premis del Concurs de Fotografia d’Ocells 2019 “Juan José Carreras”, al Centre de Convencions de Es Mercadal.
Després de la benvinguda i presentació, s’han projectat les imatges finalistes seleccionades per la junta evaluadora composta per experts ornitòlegs i fotògrafs professionals, que una volta valorada la qualitat técnica i dificultat de cada fotografia ha decidit otorgar els premis a les obres:
1r Premi dotat amb 300€          “XIVITONA”, de Miquel Llambias Pons.
2n Premi dotat amb 150€          “VIGILANT”, de Manel Almar Benito.
3r Premi dotat amb 50€            “VINJOLITA”, de Josep Taltavull Salord.
Jean-René Legris, Joan Antoni Gomila Mulet, Marc Florit Gornés, Manel Almar Benito, Josep Taltavull Salord, i Miquel Llambias Pons, son els autors de la resta d’obres seleccionades, qui han rebut un lot de publicacions per cortesía de l’Institut Menorquí d’Estudis (IME), i el dret a apareixer les seves obres al calandari que editarà la SOM per el proper 2020.
Una volta finalitzat l’acte d’entrega, s’ha ofert als participants i públic assistent, una convidada per part de la familia del nostre company Juan José Carreras a qui tenim l’honor de dedicar aquesta i properas edicions del concurs.
En un ambient càlid i de germanor, s’han projectat la totalitat de les obres presentades al concurs, comentant les diferents fotografíes entre els assistents i brindant per l’éxit i la continuación de l’esdeveniment.
A continuació la galería d’imatges de l’entrega de Premis.benvingudaconvidada1presentacioguanyadorentrega1entrega2finalistes1finalistes2finalistes3presentacio (2)finalistes4guardonsconvidada2

guanyador

Print Friendly, PDF & Email
Societat Ornitològica de Menorca SOM
Sobre l'autor

Deixa el teu comentari

*