Jornada pública d’anellament científic aquest dissabte 29 de novembre al parc Rubió i Tudurí

10636583_732633513485506_7487915811823964127_oDurant aquesta tardor i hivern, amb la col•laboració del departament de medi ambient de l’ajuntament de Maó, la SOM té previst realitzar quatre jornades d’anellament científic als parcs Rubió i Tudurí i des Freginal de Maó per donar a conèixer les diferents espècies d’aus que fan ús d’aquestes dues zones verdes de Maó. Aquestes jornades, que s’emmarquen dins el projecte “Els ocells del teu poble”, ens serviran per donar a conèixer el món de les aus al públic en general i seguir estudiant les poblacions menorquines d’aus urbanes i la seva relació particular amb les ciutats.
Les jornades es complementaran amb altres activitats, com ara una exposició de fotografies d’aus que es poden observar a l’illa de Menorca, explicacions dels diferents estudis que duu a terme l’entitat o un concurs de dibuix d’ocells per als més petits.
La primera jornada tindrà lloc aquest proper dissabte 29 de novembre al parc Rubió i Tudurí des de les 9h fins a les 13 hores.
Aquest projecte tindrà tres jornades més fins al mes de febrer:
-El 20 de desembre al Parc des Freginal.
-El 31 de gener al parc Rubió i Tudurí.
-El 14 de febrer, al parc des Freginal.
L’horari d’aquesta activitat sempre serà el mateix, començarà cada dia a les 9h i es perllongarà fins les 13h.

Print Friendly, PDF & Email
Societat Ornitològica de Menorca SOM
Sobre l'autor

Entrades relacionades

Deixa el teu comentari

*